Föreningsbrev

________________________________________

Föreningsbrev 53
NI SOM ÄNNU INTE ÄNMÄLT ER TILL VÅRENS FINA RESA DET ÄR INTE FÖR SENT ÄNNU. NÅGRA PLASTER KVAR. SENASTE ANMÄLNINGSDAG 31/1 2019
 
Priset för resan blir 7.790 kr per person i dubbelrum, enkelrumstillägg 2.200 kr, inkluderar resa med buss, hotell halvpension (frukost, middag). Kostnad för inträden och guidning ingår inte i priset. Detta kommer att samlas in separat så snart vi fått besked från de 4 besöksmål detta avser. Lunch intas i anslutning till de olika besöksmålen, var och en står själv för detta.
 
Betalning : Avgift för bindande anmälan 500 kr per person sätts in på Sällskapets plusgirokonto 1347905-0 senast 31/1 2019. Resterande belopp skall betalas till Thells Bussar. Instruktioner om detta lämnas senare. Thells kan ta emot betalning med kort. Paketreselagen gäller för resan och var och en ansvarar för sin egen reseförsäkring. Kolla upp hur det ser ut i er hemförsäkring och eventuellt reseskydd via bankkort.
 
Tyvärr blev vi tvingade att byta hotell fler gånger än vi räknat med från början. Anledningen är långa avstånd och gällande regler för pauser.
 
För detaljerat program med länkar, se Resor
Ytterligare detaljer om resan kommer att meddelas löpande. Kontakta reseledarna, Stefan eller Torsten , om ni har några frågor.

________________________________________

Föreningsbrev 52

Ytterligare ett trevligt erbjudande till våra medlemmar. Denna gången handlar det om Kenneth Cox (Glendoick) nya bok "Woodland Gardening".
Om vi sambeställer minst 6 exemplar så bjuder han på frakten. Då blir priset 40 pund. Ni blir informerade om var böckerna sedan kan avhämtas. Så skicka ett mail till mig om ni är intresserade. b.s.salomonsson@gmail.com 
Här kommer en Youtubefilm där han själv presenterar boken :
https://www.youtube.com/watch?v=uL4BrMb9DMY 

________________________________________